Al meer dan
30 jaar
ervaring !
 
Voor kwaliteit en vakkundige montage van al uw binnen en buiten zonweringen, rolluiken en horren.
 
Weinor terrasdaken van textiel en Weinor terrasoverkappingen.
 
Ook voor onderhoud en raparaties.
 
Klik hier voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte.
 

 
 

Binnenzonwering

Verticale jaloezieŽn
 
Verticale jaloezieŽn bieden dezelfde voordelen als horizontale jaloezieŽn; ook hierbij kan de hoeveelheid lichtinval en het zicht naar binnen en naar buiten perfect gedoseerd worden. Deze jaloezieŽn kunnen naast de functie van zonwering en raamdecoratie ook de functie vervullen van scheidingswand bij open keukens, kantoortuinen etc. Standaard wordt de verticale jaloezie voorzien van een witte aluminium bovenrail met een hoogte van 25mm.

De lamellen zijn leverbaar in textiel, aluminium, PVC en hout, waarmee een unieke sfeer gecreŽerd kan worden. Uiteenlopend van modern tot klassiek of trendy.

Voor kantoren is de zogenoemde ĎArbo-lamelí zeer geschikt. Deze lamel is van boven gesloten en aan de onderzijde geperforeerd, zodat hinderlijke lichtreflectie op het beeldscherm van de computer wordt voorkomen, terwijl de werkplek toch voldoende buitenlicht krijgt. Bovendien waarborgen deze lamellen uw privacy omdat u wel naar buiten kunt kijken, maar anderen niet naar binnen.
 
 

 
 
 
Horizontale jaloezieŽn
 
Een van de oudste producten op het gebied van binnenzonwering; deze werden al sinds de 19e eeuw toegepast, maar begonnen pas sinds ca. 1995 bekend te worden in Nederland. Aluminium jaloezieŽn werden en worden nog vaak benoemd als Luxaflex. 

Het assortiment van "Buurs Zonweringen" biedt keus uit meer dan 250 kleuren en designs. Leverbaar in 50mm, 35mm, 25mm en 16 mm. Ook electrische bediening leverbaar.
 
 
 

Verosol plissé
 
Verosol plissé is geschikt voor standaard ramen, maar kent ook vele oplossingen voor speciale raamvormen zoals schuine en ronde ramen, ramen in de vorm van een driehoek of trapezium. Er is een Verosol plissé collectie speciaal voor de serre. Onze plissé collectie omvat verschillende stoffen zoals uni-stoffen, uni-stoffen met structuur, gedessineerde stoffen, transparante stoffen, verduisteringsstoffen en zonwerende stoffen. Bijna alle stoffen hebben een antistatische werking waardoor de plissé makkelijk in onderhoud is. Voor de bediening kunt u ook kiezen voor een top-down. Hierdoor heeft u overdag geen inkijk maar komt er van bovenaf toch licht binnen.