Al meer dan
30 jaar
ervaring !
 
Voor kwaliteit en vakkundige montage van al uw binnen en buiten zonweringen, rolluiken en horren.
 
Weinor terrasdaken van textiel en Weinor terrasoverkappingen.
 
Ook voor onderhoud en raparaties.
 
Klik hier voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte.
 

 
 

Buitenzonwering

Knikarmschermen
 
Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Door toepassing van speciale knikarmen kunnen ze nagenoeg horizontaal afgesteld worden. De sterke constructie maakt het mogelijk om grote terrassen van schaduw te voorzien, terwijl onder het scherm alle ruimte beschikbaar blijft.
 
 
 
 
 
 
 
 
Type Armada
 
De "Armada" van "Buurs Zonweringen" combineert een prachtige vormgeving met kwalitatief hoogwaardige materialen en technieken.
Italiaanse vormgevers tekenden voor het fraaie design van dit zonnescherm. De cassette, die het doek tegen weer en wind beschermt, is solide afgewerkt. Opvallende elementen zijn de borstel die het doek schoonmaakt en een rubberen strip diegeluiddempend werkt.
 
De "Armada"  kan bestuurd worden via de Somfyafstandbediening;
de schakelaar (snoerloos) kan op elke gewenste plek in de kamer geplaatst worden. De Somfy SLT-motor (KEMA-keur) zorgt voor een geruisloos transport. Ook bij het uitrekken van het doek wordt het doek volledig naar binnen getrokken en de cassette gesloten. Zo krijgen weersinvloeden géén kans.
 
Type Basel Plus
 
De "Basel Plus" van "Buurs Zonweringen" is het kleine broertje van de imposante Armada. Ook bij dit zonnescherm is niet beknibbeld op kwaliteit. Hoogwaardige materialen zijn toegepast. De Basel Plus kan op twee manieren worden bestuurd. Handmatig, met behulp van een slingerstang.
Of elektrisch, via de geruisloze Somfy-motor. (KEMA-keur).
 

 
Uitvalschermen

Uitvalschermen geven een sublieme bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Deze zijn geschikt voor elk type raam in een woning waarbij een doorloop onder het scherm niet nodig is. Door de hoge mate van functionaliteit en betrouwbaarheid worden uitvalschermen ook vaak toegepast bij hoge gebouwen, zoals kantoren en ziekenhuizen.

 

Er zijn diverse modellen uitvalschermen verkrijgbaar. De vormgeving loopt uiteen van strak en recht tot geheel rond. Met deze uiteenlopende vormen in combinatie met de enorme keuze van kleuren en dessins van het zonweringdoek, bepaalt u zelf de uitstraling van uw woning.

 


Markiezen

De mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt; een markies biedt altijd optimale bescherming.

 

Naast het weren van de zon heeft een markies nog een functie door de nostalgische uitstraling een de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een moderne bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

 

 

 
Terras overkapping
 
Een terrasoverkapping zal uw sfeervolle terras beschermen tegen de weersinvloeden. De regen kan u niet meer verjagen. Met een terrasverwarming onder de terrasoverkapping zal ook de kou minder vat hebben op uw buitenleven. Genietend van de laatste zonnestralen in oktober droomt u alweer van het de eerste zonnestralen in het vroege voorjaar. Het glas is slechts een comfortabele scheiding tussen binnen en buiten.
Verborgen schroeven en een ge´ntegreerde hemelwaterafvoer zorgen voor een luxe uitstraling. U hebt de flexibiliteit om deze overkapping aan te passen aan uw eigen wensen.

Screens

Een eigentijdse buitenzonwering die om voor de hand liggende redenen veel wordt toegepast. Doordat het scherm verticaal valt, is de invloed op de gevelstructuur vrijwel minimaal, terwijl de functionaliteit uitzonderlijk is. Het doorgaans toegepaste glasvezeldoek heeft, naast opmerkelijke kenmerken, ook in het oog springende praktische voordelen. De vlakhangende zonwering werd oorspronkelijk ontworpen voor grote projecten zoals scholen, ziekenhuizen en kantoorgebouwen. Screens combineert een groot aantal voordelen van verschillende andere zonweringssystemen. Zo blijft het zicht van binnen naar buiten behouden. Een screen is de perfecte oplossing tegen een laagstaande zon.
 
Het windvaste Ritz screen is door een vernuftig rits systeem in elke stand windvast en maakt zich daardoor uitermate geschikt voor onze winderige omgeving en specifieke situaties zoals grote ramen, naar het westen gerichte gevels of hoge kantoor- of flatgebouwen.
 
 
 

 
"Heroal" rolluiken
 

"Heroal" rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraak. De aluminium lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een schuimkern die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt. Door al deze eigenschappen bieden "Heroal" rolluiken op velerlei gebied enorme voordelen. Zo zijn ze naast inbraakvertragend ook zon-, en hittewerend in de zomer en energie besparend in de winter. "Heroal" rolluiken zijn voor nagenoeg alle toepassingen op maat te maken. Daarbij kunt u denken aan ramen, raam/deurcombinaties, schuifpuien en tuindeuren, maar ook aan garagedeuren en winkelpuien.